Pogledajte snimak napada u Parizu

Izvor: Mondo, 07.Jan.2015, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte snimak napada u Parizu

Kamere su zabeležile napad maskiranih muškaraca na policijace ispred sedišta francuskog satiričnog magazina "Šarli Ebdo" u Parizu. U napadu je ubijeno 12 ljudi.

Foto: Screenshot, Youtube

Video pokazuje trenutak kada su maskirani napadači upucali policajca.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />Vrlo brzo nakon napada na Twitteru su se pojavile fotografije napadača.

Graphic: Video shows gunmen with automatic rifles during attack on #CharlieHebdo in #Paris: https://t.co/fQXxNsJOWqpic.twitter.com/Y0uxe72R2N

— Charles Lister (@Charles_Lister) January 7, 2015

Francuski predsednik Fransoa Oland, koji je obišao mesto napada, rekao je da je nesumnjivo u pitanju "teroristički napad".

"Čin bezumnog varvarstva je počinjen ovde, u Parizu, nad jednim listom... Novinari i policajci su kukavički ubijeni", rekao je Oland.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK Trenutak kada su dvojica terorista upucala policajca u Parizu u glavu

Izvor: Blic, 07.Jan.2015

Na internetu se pojavio snimak na kome se vidi kako dva napadača pucaju u policajca na ulici u blizini redakcije časopisa Šarli Ebdo, gde je danas ubijeno 12 ljudi u terorističkom napadu...Vidi se kako dva napadača izlaze iz automobila, i pucaju u policajca. Potom mu prilaze i jedan od njih iz neposredne...

Nastavak na Blic...

Amaterski video: Napad u Parizu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jan.2015

Amaterski video prikazuje kako dvojicu napadača na redakciju francuskog satiričnog lista "Charlie Ebdo" kako pucaju i ranjavaju policajca a zatim odlaze sa mjesta zločina u atomobilu koji vozi treća osoba. (Reuters)

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.