Dečaci sprečili tragediju u školskom autobusu

Izvor: Studio B, 10.Apr.2012, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečaci sprečili tragediju u školskom autobusu

Dva dečaka iz Vašingtona sprečila su tragediju u školskom autobusu pošto su bezbedno zaustavili vozilo nakon što je vozač po svemu sudeći doživeo srčani udar.

Trinaestogodišnji junaci su DŽeremi Vutšik i DŽoni Vud. DŽeremi Vutšik je zgrabio volan, ispravio ga i izvukao ključ, a zatim pokušao da reanimira vožaca koji se prethodno onesvestio od srčanog udara. Kako je rekao, samo je mislio na to da spreči tragediju.

DŽoni Vud je pritrčao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << pomogne u reanimaciji vozača masirajući mu srce.

Drugi učenici su pozvali hitnu pomoć i policiju koja je brzo reagovala i izvela 12 učenika iz autobusa.

Zamenik direktora škole DŽef Šrot je rekao da je 43-godišnji vozač u ozbiljnom stanju u bolnici. On je dodao da učenici više puta godišnje na seminarima uče kako treba da reaguju u vanrednim situacijama.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dečaci sprečili tragediju u školskom autobusu (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Apr.2012

Dva dečaka iz Vašingtona sprečila su tragediju u školskom autobusu pošto su bezbedno zaustavili vozilo nakon što je vozač po svemu sudeći doživeo srčani udar...Trinaestogodišnji junaci su DŽeremi Vutšik i DŽoni Vud...DŽeremi Vutšik je zgrabio volan, ispravio ga i izvukao ključ, a zatim...

Nastavak na S media...

Dečaci sprečili tragediju u školskom autobusu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Apr.2012

MILTON -..Dva dečaka iz Vašingtona sprečila su tragediju u školskom autobusu pošto su bezbedno zaustavili vozilo, nakon što je vozač, po svemu sudeći, doživeo srčani udar...Trinaestogodišnji junaci su Džeremi Vutšik i Džoni Vud...Džeremi Vutšik je zgrabio volan, ispravio ga i izvukao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.