Počela sednica predsedništva DS o obustavi kritika vlasti i referendumu

Izvor: Blic, 30.Apr.2013, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sednica predsedništva DS o obustavi kritika vlasti i referendumu

U sedištu Demokratske stranke nesto posle 12 sati počela je sednica Predsedništva stranke.

U Krunsku je prvi stigao lider demokrata Dragan Đilas, a zatim i funkcioneri stranke Dragoljub Mićunović, Oliver Dulić, Milica Delević, Borislav Stefanović, Aleksandar Šapić, Aleksandra Jerkov...

Đilas je juče izjavio da će na sednici Predsedništva zatražiti od članova da stranka u naredna dva meseca, do odluke o dodeljivanju datuma Srbiji za početak pregovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa EU, ne kritikuje vladajuću koaliciju, jer smatra da su Srbiji neophodni mir i stabilnost kako bi se implementirao sporazum Beograda i Prištine.

Lider DS je takođe rekao da bi Predsedništvo na današnjoj sednici trebalo da zauzme stav prema eventualnom održavanju referenduma o briselskom sporazumu, koji on lično, kako je izjavio, smatra nepotrebnim.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Počela sednica Predsedništva DS

Izvor: Akter, 30.Apr.2013

U sedištu Demokratske stranke u Krunskoj ulici u Beogradu nešto posle 12 sati počela je sednica Predsedništva stranke

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.