Platforma Ju-riport za bolju komunikaciju sa mladima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Nov.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Platforma "Ju-riport" za bolju komunikaciju sa mladima

Unicefova digitalna platforma "Ju-riport", koju u više od 60 zemalja sveta koristi više od osam miliona mladih ljudi kako bi se povećalo njihovo učešće u društvu i "pojačao" njihov glas, dostupna je i u Srbiji.

Na današnjoj promociji, kojoj je prisustvovao veliki broj mladih, prisutnima se obratio i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, koji je rekao da je "Ju-ripor" još jedan dobar i efikasan mehanizam putem kojeg će se unaprediti komunikacija sa omladinom i koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << će ohrabriti mlade da iznesu svoje mišljenje o svim važnim temama.

"Ju-riport" je već prisutan u više od 60 zemalja sveta i koristi ga oko osam miliona i trista hiljada mladih ljudi, koji to čine anonimno, dobrovoljno i bez troškova.

Unicef, u kojem Ministarstvo omladine i sporta od samog osnivanja ima dragocenog partnera na planu ostvarivanja kvalitetnijeg života dece i mladih u Srbiji, kreirao je platformu da bi se smanjio raskorak između institucija i mladih i obema stranama bile pružene važne informacije.

"Za sadašnjost i budućnost po meri mladih preduslov je da se čujemo, a uslov da se razumemo. Mi smo tu da omogućimo sve mehanizme za participaciju mladih u svim aspektima, ovo je jedan od njih, i ja verujem da ćete biti aktivni i da ćete biti lideri sadašnjosti za još bolju budućnost, ovde u našoj Srbiji", poručio je Udovičić, a prenosi ministarstvo u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.