Pijana splitska noć: Devojčica popila litar tekile, muškarac dva litra viskija

Izvor: Blic, 02.Jan.2013, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijana splitska noć: Devojčica popila litar tekile, muškarac dva litra viskija

Split - Splitska bolnica primila je u novogodišnjoj noći trinaestogodišnju devojčicu koja je popila litar žestokog pića i u krvi imala 2,2 promila alkohola.

Lekari su rekli da je devojčica, prema tvrdnjama onih koji su je doveli, popila litar tekile.

Ona je samo deo grupe od 11 maloletnika koja su zbog pijanstva u novogodišnjoj noći smešteni na Klinici za dečije bolesti splitske bolnice.

Dežurni lekari kažu da nikada u svojoj praksi na Dečijoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << klinici nije bio toliki broj pijane dece.

Navala na bolnicu bila je tolika da je pomagalo i slobodno medicinsko osoblje iz drugih odelenja jer su deca stizala u besvesnom stanju, i opasnom za život.

Lekari Splitske bolnice primili su i jednog četresetogodišnjeg muškarca koji je popio litar i po do dva litra viskija, piše Slobodna Dalmacija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Devojčica popila litar tekile

Izvor: Radio 021, 02.Jan.2013

Splitska bolnica primila je u novogodišnjoj noći trinaestogodišnju devojčicu koja je popila litar žestokog pića i u krvi imala 2,2 promila alkohola.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.