Petrović: Đilasov potrčko Marko Bastać se opet pobio sa građevinskim znakom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petrović: Đilasov potrčko Marko Bastać se opet pobio sa građevinskim znakom

Luka Petrović, člаn predsedništvа SNS reagovao je na ometanje radova na gradilištu na Trgu republike, koje su omeli predsednik opštine Stari grad Marko Bastać i njegovi saradnici. 

- Đilasov potrčko i baraba Marko Bastać se opet pobio sa građevinskim znakom. Moram da priznam da je borba bila neizvesna, s obzirom da su slične građe i kilaže, ali uspeo je. Uspeo je da maltretira divne ljude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji vredno i marljivo sređuju da nas Beograd bude jos lepši - kaže Luka Petrović, član predsedništva SNS.

Petrović dodaje da je neprihvatljivo ovakvo ponašanje Marka Bastaća i da je znak koji on ruši, simbol rada i stvaranja.

- Pitam ga da li bi se tako ponašao u njegovoj Crnoj Gori ili ovde sebi daje za pravo da uništava tuđu imovinu. Kakvi su mu šefovi, tajkun i lopov Dragan Đilas i Vuk Jeremić i fašista Boško Obradović takav je i on. Jedino što su znali jeste da sve unište i opljačkaju i da zaduže Beograd i naše građane. Upravo je taj građevinski znak koji ruši Crnogorac i Đilasov potrčko Marko Bastać, naš simbol. To je simbol rada, stvaranja, građenja, simbol usprešne, moderne, pristojne Srbije za koju je zaslužan predsednik Alekdandar Vučić - kaže Luka Petrović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Bastać: Aktivista napadnut pesnicom na Trgu Republike

Izvor: Beta Video, 08.Maj.2019

BEOGRAD - Član Predsedništva Stranke slobode i pravde i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać rekao je danas da je jedan od aktivista na gradilištu na Trgu Republike danas napadnut pesnicom prilikom celodnevne blokade radova. Bastać je novinarima u ``Slobodnoj zoni`` rekao da je zamenik gradonačelnika...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.