Pet godina za ubistvo ubistvo satarom u Batajnici: Jedan “trik” pomogao odbrani da se kazna umanji?

Izvor: Telegraf.rs, 14.Feb.2017, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet godina za ubistvo ubistvo satarom u Batajnici: Jedan “trik” pomogao odbrani da se kazna umanji?

Viši sud u Beogradu osudio je na pet godina zatvora Petra Živkovića jer je 16. februara 2015. godine u Batajnici naneo satarom teške telesne povrede Stevanu Katiloviću (35) zbog kojih je on preminuo.

Živković je prvo bio optužen za teško ubistvo, ali je delo prekvalifikovano pa je osuđen za teške telesne povrede sa smrtnim ishodom.

Ovo je prvostepena presuda tako da i Knežević i tužilaštvo imaju pravo da se ulože žalbu.

On je nakon kraće svađe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izvadio sečivo, odsekao Katiloviću nos, a potom ga ubo u preponu. Iskasapljeni mladić podlegao je povredama na licu mesta.

Oružje nije nikada pronađeno.

Knežević je uhapšen pet dana posle tragičnog dogadaja, a u pritvoru je proveo 23 meseca.

Odlukom sudskog veća 13. januara mu je pritvor zamenjen kućnim pritvorom uz elektronski nadzor.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pet godina zatvora za ubistvo satarom u Batajnici

Izvor: B92, 14.Feb.2017

Beograd -- Viši sud u Beogradu osudio je na pet godina zatvora Petra Kneževića...Kneževića je 16. februara 2015. godine u Batajnici naneo satarom teške telesne povrede Stevanu Katiloviću (35) zbog kojih je on preminuo...Knežević je prvo bio optužen za teško ubistvo ali je delo prekvalifikovano...

Nastavak na B92...

ZAVRSENO SUDjENJE BATAJNICKOM KASAPINU Ubici sa macetom samo pet godina robije

Izvor: medio.rs, 15.Feb.2017, 12:13

Ubico matora, život si mi uništio, vikala je Nevenka Aleksić u sudnici, nakon što je Petar Knežević osuđen na samo pet godina robije jer je 2015. ubio njenog muža Stevana Katilovića..Ubico, matora! Uništio si mi život, vikala je juče Nevenka Aleksić, nakon što je Viši sud u Beogradu osudio...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.