Pet Shop Boys donose svoj spektakl na Egzit

Izvor: Blic, 25.Jun.2014, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pet Shop Boys" donose svoj spektakl na Egzit

"Pet Shop Boys" koji će 10. jula otvoriti Egzit na najbolji evropski festival ne donose samo odličnu muziku već i zaista impozantan scenski nastup od kog zastaje dah.

Celokupna "Electric turneja" u okviru koje britanski dvojac dolazi i u Srbiju, zasnovan je na do detalja isplaniranom konceptu u kom centralno mesto zauzimaju upravo Nil Tenant i Kris Lou, ispred velikih ekrana, praćeni sa dvoje plesača.

Šou počinje izvođenjem numere "Axis" a završava sa pesmom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Vocal", koje inače i otvraju i zatvaraju njihov poslednji album "Electric".

Dok nastupaju na ekranima se stalno smenjuju različiti video sadržaji, a neki od njih su snimci sa Google Earth. Plesači sve vreme nose različite maske, a na sceni su od prvih taktova pesme "I wouldn't normaly do this kind of thing" kada na glavni nose masku minotaura.

Pogledajte šta vas čeka na Egzitu:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.