Patrijarh Porfirije gledao Novaka sa decom porodice Tasić u Bujanovcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2021, 22:26

Patrijarh Porfirije gledao Novaka sa decom porodice Tasić u Bujanovcu

Patrijarh srpski Porfirije gledao je danas u Bujanovcu sa decom Zorana i Jelene Tasić - Marjanom, Nelom, Dijanom, Anđelom i Aleksandrom, finale Rolan Garosa u Parizu, saopštila je SPC.

''Patrijarh i mališani su navijali za slavnog srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je još jednom obradovao naš narod pobedivši na jednom od najpriznatijih turnira'', navodi se u saopštenju SPC.

Patrijarh Porfirije danas je posetio više porodica sa mnogo dece u Bujanovcu i svima dodelio izdašnu pomoć, dodaje se.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Patrijarh posetio porodice sa više dece u Bujanovcu

Izvor: JUGpress.com, 14.Jun.2021, 08:39

BUJANOVAC..Patrijarh srpski Porfirije posetio je u Bujanovcu porodice sa više dece...On je sa juče sa decom Zorana i Jelene Tasić: Marjanom, Nelom, Dijanom, Anđelom i Aleksandrom, gledao finale Rolan Garosa u Parizu, saopštila je informativna služba Srpske pravoslavne crkve...“Patrijarh i mališani...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.