Pariz u šoku: Napadač išao ulicom i ranjavao VIDEO

Izvor: B92, 10.Sep.2018, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pariz u šoku: Napadač išao ulicom i ranjavao VIDEO

Pariz -- Napadač naoružan nožem i gvozdenom šipkom ranio je u nedelju uveče u Parizu sedam osoba, od kojih četiri teško, saopštilo je parisko tužilaštvo.

Napad je izveden u 19. arondismanu, oko 22:45 sati, prenosi "Parizjen", koji navodi, pozivajući se na izvor blizak istrazi, da u ovoj fazi istrage nema elemenata koji bi ukazivali na teroristički napad.

Francuski list navodi i da su ranjene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osobe prebačene u bolnicu, dok je jedan očevidac u stanju šoka.

Napadač, koji je punoletan i pretpostavlja se da je Avganistanac, prvo je ubo nožem tri osobe u blizini bioskopa MK2, a potom su muškarci koji su se nalazili na obližnjem terenu za boćanje pokušali ga da zaustave.

Jedan od njih je bacio kuglu na napadača, koja ga je pogodila, ali mu nije naškodila, nakon čega je napadač krenuo dalje ulicom, gde je napao dvoje engleskih turista, ranivši jednog od njih u grudi.

Druga ranjena osoba je teško povređena ubodom nožem u glavu.

Napadač, koji je u međuvremenu takodje povređen, na kraju je uhapšen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR U PARIZU! AVGANISTANAC IZBO 7 I TUKAO IH GVOZDENOM ŠIPKOM: Krenuo od bioskopa, pa nastavio niz ulicu (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Sep.2018

Napadač naoružan nožem i gvozdenom šipkom ranio je u nedelju uveče u Parizu sedam osoba, od kojih četiri teško, saopštilo je parisko tužilaštvo.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.