Parade će biti, ali između četiri zida

Izvor: Danas, 04.Okt.2012, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parade će biti, ali između četiri zida

Beograd - Premijer Srbije Ivica Dačić osudio je juče organizatore izložbe „Ecce Homo“, švedske umetnice Elizabet Olson Valin, ukazujući da je upravo njeno prikazivanje doprinelo zabrani Parade ponosa. On je izložbu „u kojoj je Isus Hristos izložen ruglu“ ocenio kao direktnu provokaciju, koja može da destabilizuje odnose u zemlji. Dačić je rekao da ne očekuje nerede u subotu, 6. oktobra, za kada je bila zakazana Parada ponosa, i upozorio da policija to neće dozvoliti.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Parada ponosa

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Jelko Kacin: Srbija će dobiti šta je tražila

Izvor: BKTV News, 05.Okt.2012, 11:08

Srbija će dobiti ono što je tražila, izjavio je u razgovoru za RSE izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Jelko Kacin nakon što je u Beogradu saopštena odluka MUP-a o zabrani za subotu, 6. oktobra, zakazane Parade ponosa.. Uz napomenu da je i sam razočaran, Kacin nastavlja da će u Briselu odmeravati...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.