Pacoli: Autobus sa Kosova napadnut u Srbiji, EU da reaguje

Izvor: N1 televizija, 09.Sep.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pacoli: Autobus sa Kosova napadnut u Srbiji, EU da reaguje

Jedan autobus kosovske kompanije je napadnut tokom tranzita kroz Srbiju, pišu prištinski mediji. Na taj napad reagovao je ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli koji je zatražio da napad osude Srbija i EU.

“Napad tvrdim predmetima, na sreću bez povrede putnika, koji se danas dogodio jednom autobusu kosovske kompanije dok je prolazio tranzitom kroz teritoriju susedne zemlje Srbije je neprihvatljiv i treba hitno da bude osuđen od strane EU, međunarodne >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zajednice i samih institucija reda u Srbiji“, rekao je Pacoli a prenosi portal koha.net.

Kosovski šef diplomatije je rekao da institucije bezbednosti u Srbiji treba da nauče lekciju profesionalizma koji je pokazala Policija Kosova tokom posete Kosovu predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Prištinski mediji, međutim, ne preciziraju o kojoj je kompaniji reč i u kom delu Srbije je autobus napadnut.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Pacoli: Napadnut autobus sa Kosova, EU i SRB da osude

Izvor: B92, 09.Sep.2018

Priština -- Jedan autobus kosovske kompanije je napadnut tokom tranzita kroz Srbiju, tvrdi ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli...Pacoli je zatražio da napad osude Srbija i EU...“Napad tvrdim predmetima, na sreću bez povrede putnika, koji se dogodio jednom autobusu kosovske kompanije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.