PUTIN OKUPIO SVE GENERALE: Situacija u Siriji naterala Moskvu da reaguje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PUTIN OKUPIO SVE GENERALE: Situacija u Siriji naterala Moskvu da reaguje!

Ruski predsednik Vladimir Putin je na sastanku sa članovima Saveta bezbednosti Ruske Federacije pozitivno ocenio nastavak procesa uspostavljanja kontrole nad teritorijom Sirije, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov

- Pozitivno je ocenjena vest o ulasku sirijske vojske i nastavku procesa širenja teritorije koju kontrolišu sirijske snage, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i uloge Damaska u rešavanju sirijske krize - istakao je Peskov.

Oglasio se i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan koji je rekao da je ulazak sirijske vojske u Manbidž ''psihološka operacija''.

Podsetimo, sirijska vojska ušla je u grad Manbidž na zapadu zemlje, koji je prethodno bio pod kontrolom snaga samoodbrane sirijskih Kurda.

CUNAMI SMRTI Broj žrtava u Indoneziji sve veći, nekoliko hiljada ljudi ostalo bez doma
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin i Merkelova razgovarali o Siriji

Izvor: B92, 28.Dec.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin je razgovarao telefonom sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, objavio je Kremlj...Kremlj je saopštio da su "dve strane detaljno razgovarale o sirijskom sukobu", prenosi Tas...U saopštenju Kremlja navedeno je da je "naglasak bio na primeni odluka donetih na samitu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.