PRVA PORUKA DONALDA TRAMPA: Ovo je najveći lov na veštice u istoriji politike, reporterima rekao samo jedno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2021, 18:01

PRVA PORUKA DONALDA TRAMPA: "Ovo je najveći lov na veštice u istoriji politike", reporterima rekao samo jedno (VIDEO)

Odlazeći predsednik uputio se u Alamo gde će se obratiti javnosti

Predsednik SAD Donald Tramp, koji je pod velikim pritiskom da podnese ostavku nakon što su njegove pristalice provalile u zgradu Kongresa, rekao je danas da postoji ogroman gnev povodom pokušaja da se on opozove, dodajući da nije želeo nasilje i da je ovo "najveći lov na veštice u istoriji politike".

Tramp se prvi put obratio novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle pokretanja glasanja o njegovom opozivu, koje će početi sutra u Predstavničkom domu.

 "Ne želim nasilje", rekao je Tramp reporterima nakon što je posetio zid kod američko-meksičke granice u Alamu u Teksasu, preneo je Rojters.

BBC dodaje da Tramp osuđuje pokušaj demokrata da ga skinu s vlasti zbog tvrdnji da je podsticao nasilje u Kongresu.

"Ovo je najveći lov na veštice u istoriji politike. Mislim da izaziva ogroman gnev", kazao je Tramp.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trump: Opoziv izaziva ogroman bijes

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jan.2021

Američki predsjednik Donald Trump, pod pritiskom da podnese ostavku nakon što su njegove nasilne pristalice prošle sedmice upale u zgradu Kongresa pri čemu je nekoliko osoba preminulo, kaže da postoji ogromna ljutnja zbog poteza njegovog mogućeg drugog opoziva, no dodao je da ne želi nasilje. “Ne...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Tramp: Poziv za opoziv nastavak "lova na veštice"

Izvor: RTS, 12.Jan.2021

Predsednik SAD Donald Tramp, koji je pod velikim pritiskom da podnese ostavku nakon što su njegove pristalice provalile u zgradu Kongresa, rekao je da postoji ogroman gnev povodom pokušaja da se on opozove, dodajući da nije želeo nasilje i da je ovo "najveći lov na veštice u istoriji politike". ...

Nastavak na RTS...

Tramp kaže da najave o opozivu izazivaju bes, naglašava da ne želi nasilje

Izvor: Danas, 12.Jan.2021

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je danas novinarima u Beloj kući da najave o opozivu izazivaju "ogroman bes" u zemlji, ali je naglasio da ne želi nasilje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.