PREOBRAŽENJE TRAMPOVO Asad i Putin u Sabornom hramu ismevali američkog predsednika! (HIT VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PREOBRAŽENJE TRAMPOVO" Asad i Putin u Sabornom hramu ismevali američkog predsednika! (HIT VIDEO)

Tokom nedavnog sastanka u Damasku, ruski i sirijski predsednici, Vladimir Putin i Bašar al Asad, šalili su se na račun Donalda Trampa, aludirajući na to da, ukoliko bi došao u posetu Siriji, prvi čovek SAD bi doživeo preobraženje kao apostol Pavle na putu za Damask.

Razgovarajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Sabornom hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Damasku, dva lidera snimljena su kako razgovaraju o biblijskoj priči o preobraženju u hrišćanstvo apostola Pavla tokom njegovog puta u Damask.

Po Bibliji, Pavle, koji je odobravao progon hrišćana, na putu za Damask je posle čudesnog božanskog čina doživeo obraćanje nakon kojeg se krstio i postao hrišćanin.

- Da Tramp krene ovim putem, i njega bi popravio - kaže Asad na snimku postavljenom na Tviteru, što je izazvalo smeh kod oba lidera.

Putin je onda rekao Asadu da pozove američkog predsednika dodajući: "Doći će".

- Spreman sam - odgovara sirijski predsednik, na šta je Putin kratko dodao: "Reći ću mu".

Pogledajte kako je to izgledalo:

Putin jokes Assad should invite Trump to visit Damascus.

The leaders were referring to the Straight Street, which leads to Mariamite Cathedral of Damascus, & to Apostle Paul whose life was transformed after a vision he had as he walked on that road. pic.twitter.com/uIOOnd09qg

— RT (@RT_com) January 14, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.