POZNATO STANJE BAKE I TROJE MALIŠANA NA KOJE SE SRUČILO STABLO: Na svu sreću... sneg glavni krivac za incident u Užicu?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2023, 21:00

POZNATO STANJE BAKE I TROJE MALIŠANA NA KOJE SE SRUČILO STABLO: "Na svu sreću..." sneg glavni krivac za incident u Užicu?!

Veruje se da je drvo palo zbog velike količine vlažnog snega

Nakon što se veliko stablo srušilo na Gradskoj plaži pored Đetinje i to u trenutku kad je u njegovoj neposrednoj blizini bila žena sa troje dece, oglasili su se i nadležni iz JP Veliki Park iz Užica, piše agencija RINA.

Dve devojčice su raspoložene, ali su zadržane da se njihovo stanje večeras proprati jer su se žalile na bol u glavi, jednu devojčica je poslata kući jer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dobro oseća. Što se tiče bake koja je bila sa njima u šetnji, prvi pregled je pokazao da je u šoku i da ima lakše povrede od grane koja ju je udarila. To su informacije koje sam dobila prilikom posete njima. Na svu sreću izbegnuta je velika tragedija - izjavila je za RINU Vesna Petrić, v.d. "Velik park" u Užicu.

Ona dodaje da je drvo pomereno sa šetališta, a kada se sneg bude otopio biće u potpunosti sklonjeno. Pretpostavlja se da je drvo palo na Gradsko šetalište od velike količine vlažnog snega.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pukom srećom izbegnuta tragedija: Poznato stanje žene i devojčica na koje je palo drvo u Užicu!

Izvor: 24sedam.rs, 26.Feb.2023

Pretpostavlja se da je drvo palo na Gradsko šetalište zbog velike količine snega

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.