POSLEDNJA INFORMACIJA IZ BELE KUĆE: Tramp dolazi na sastanak Beograda i Prištine?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 20:23

POSLEDNJA INFORMACIJA IZ BELE KUĆE: Tramp dolazi na sastanak Beograda i Prištine?!

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp mogao bi sutra da bude deo kosovsko-srpskog sastanka u Beloj kući, javlja TV Kljan Kosova.

Kako se navodi, da li će američki predsednik prisustvovati sastanku 4. septembra ili ne, zavisi od toga da li će delegacija tzv. Kosova i Srbije danas postići sporazum.

TV Kljan Kosova ekskluzivno saznaje i da su projekti sa kosovske strane već predstavljeni, a da srpska strana na sastanku treba tek da ih predstavi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Prema izvorima iz kosovske delegacije, verovatno će biti prijatnih iznenađenja, a cilj je da se danas postigne dogovor kako bi sutra mogao da ode u Belu kuću i posreduje na sastanku i sam američki predsednik Donald Tramp, naveo je novinar Adriatik Keljmendi, koji pomno prati dešavanja u Vašingtonu.

- Ako danas postoji sporazum između stranaka, pa se postignu dogovori, tada će sutra biti prisutan predsednik SAD Donald Tramp da im čestita ili ih potpiše u zavisnosti od toga koji će oblik biti izabran. Učešće Donalda Trampa zavisiće od rezultata današnjih sastanaka - poručio je Keljmendi.

Nakon pauze, drugi deo sastanka će se nastaviti, navodi TV Kljan Kosova.

Dešavanja iz Vašingtona iz minuta u minut možete pratiti OVDE.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća: Tramp prima Vučića i Hotija, Srbija i Kosovo potpisuju dokument

Izvor: VOA, 04.Sep.2020, 05:43

Predsednik SAD Donald Tramp sastaće se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom Kosova Avdulahom Hotijem u petak u Ovalnoj kancelariji, prisustvovati ceremoniji potpisivanja i učestvovati u trilateralnom sastanku, saopštila je Bela kuća. Posle sastanka u Beloj kući, i Vučić i...

Nastavak na VOA...

U Beloj kući potpisan sporazum Beograda i Prištine

Izvor: Radio 021, 04.Sep.2020

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp potpisao je danas sa delegacijama Beograda i Prištine sporazum o Ekonomskoj normalizaciji, koje su potpisali predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdulah Hoti...Sporazum je potpisan u Beloj kući, u Ovalnoj sobi, a potom se očekuje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.