POGORŠANJE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE U GRČKOJ: Srbima produžena zabrana ulaska, poznat i datum!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 12:29

POGORŠANJE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE U GRČKOJ: Srbima produžena zabrana ulaska, poznat i datum!

Zvanično, Atina je uvela policijski čas od pola jedan do pet ujutru

Nekoliko hiljada državljana Srbije, koji su vlasnici nekretnina u Grčkoj ili u ovu zemlju moraju zbog posla ili lečenje još neće moći da putuju.

Zbog pogoršanja epidemijološke situaciji i jučerašnjeg broja od 935 novozaraženih virusom korona, tamošnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vlasti su produžile zabranu ulaska našim građanima do 8. novembra.

. Nošenje maski je obavezno i na otvorenom. Za razliku od prethodnih pikova zaraze gde su po broju pozitivnih prednjačili Solun i Atina, trenutno se kovid ravnomerno širi i u ostalim delovina zemlje.

Teški slučajevi sa ostrva dovoze se u kontinentalne bolnice, a sve je manje slobodnih bolničkih ležajeva.

Mnogi građani Srbije već su počeli da vrše rezervacije za letovanje 2021, posebno oni koji nisu uspeli ove godine da odu u Grčku, pa su im ostali vaučeri koji važe za narednu sezonu, bilo da je reč o hotelima ili privatnom smeštaju.

Iako je letnja turistička sezona gotova, u Grčkoj se i dalje svakog dana beleži po 50-tak zaraženih među onima koji dolaze iz inostranstva.

Podsetimo, sličnu odluku nedavno je donela i Evropska unija koja takođe nije stavila Srbiju na spisak trećih zemalja čiji građani mogu da ulaze u države EU.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani Srbije ne mogu u Grčku do 8. novembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2020

Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i jučerašnjeg broja od 935 novozaraženih korona virusom, grčke vlasti su produžile zabranu ulaska našim građanima do 8. novembra, pišu srpski mediji...Zvanična Atina je uvela policijski čas od pola jedan do pet ujutru. Nošenje maski je obavezno i na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Grčka još uvek blokirana za srpske državljane, zna se do kad

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2020

Nekoliko hiljada državljana Srbije, koji su vlasnici nekretnina u Grčkoj ili u ovu zemlju moraju zbog posla ili lečenje još neće moći da putuju. Preko grčke granice još se ne može. Zbog pogoršanja epidemiološke situacije i jučerašnjeg broja od 935 novozaraženih virusom korona, tamošnje...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.