PO ERDOGANOVOM NAREĐENJU: Uhapšen turski vojni ataše u Saudijskoj Arabiji

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jul.2016, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO ERDOGANOVOM NAREĐENJU: Uhapšen turski vojni ataše u Saudijskoj Arabiji

Saudijske vlasti uhapsile su turskog vojnog atašea u Kuvajtu tokom njegovog proputovanja kroz tu zemlju, objavila je saudijska TV stanica "Al Arabija" kasno uveče.

Do njegovog hapšenja došlo je na zahtev turske vlade, objavila je "Al Arabija" pozivajući se na saudijske izvore.

Turski diplomata uhapšen je na aerodromu u Damamu u istočnom delu Saudijske Arabije dok je pokušavao da otputuje u nemački Diseldorf, objavila je TV ne navodeći detalje.

Saudijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << vlasti nisu službeno komentirisale ovo hapšenje.

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan obećao je u nedelju da će se "čišćenje" državnih institucija nastaviti posle propalog pokušaja vojnog udara, nakon što je u Turskoj već uhapšeno 6.000 ljudi.

(Telegraf.rs / Hina)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Turski ataše uhapšen u Saudijskoj Arabiji

Izvor: RTS, 18.Jul.2016

Vojni ataše Ambasade Turske u Kuvajtu uhapšen je u Saudijskoj Arabiji, gde je pokušao da se ukrca na let za Evropu posle pokušaja vojnog udara u Turskoj, preneli su saudijski mediji, pozivajući se na diplomatske izvore. . ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.