PAKLENI PLAN DEMOKRATA U AMERICI: Obama i Pelosi se udružuju da pomognu Bajdenu - svi igraju na jednu kartu

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 12:43

PAKLENI PLAN DEMOKRATA U AMERICI: Obama i Pelosi se udružuju da "pomognu" Bajdenu - svi igraju na jednu kartu

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama udružiće se sa bivšom predsedavajućom Predstavničkog doma Kongresa Nensi Pelosi u pokušaju da pomognu reizbor Džozefa Bajdena za predsednika SAD.

Oni će se udružiti u subotu uoči 14. godišnjice Zakona o pristupačnoj zdravstvenoj nezi, poznatom kao "Obamaker", jednom od najjačih argumenata za Bajdenov reizbor.

- To pokazuje šta znači imati lidere koji se bore za vas i rade stvari za koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su ljudi mislili da su nemoguće -  rekao je predsednik Bajdenove kampanje Džen o'Mali Dilon, prenosi Politiko.

Obama i Pelosi učestvovaće zajedno u nizu virutelnih događaja, kao i uživo događaja u Arizoni, Džordžiji, Mičigenu, Nju Hempširu, Nevadi, Severnoj Karolini, Pensilvaniji i Viskonsinu.

Usled napada Republikanske stranke na teme imigracije, inflacije i kriminala, Demokratska stranka se naslanja na zdravstvo, pitanje za koje ankete pokazuju da glasači daju poverenje Demokratama.

Izvor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Obama i Pelosi udružiće se u kampanji za reizbor Bajdena

Izvor: Blic, 20.Mar.2024

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Barak Obama udružiće se sa bivšom predsedavajućom Predstavničkog doma Kongresa Nensi Pelosi u pokušaju da pomognu reizbor Džoa Bajdena za predsednika SAD.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.