Ovo ima samo u Grčkoj: U omiljenom SRPSKOM LETOVALIŠTU pojavila se TABLA koja je sve OBORILA NA POD OD SMEHA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2019, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo ima samo u Grčkoj: U omiljenom SRPSKOM LETOVALIŠTU pojavila se TABLA koja je sve OBORILA NA POD OD SMEHA! (FOTO)

Jedna korisnica Fejsbuka podelila je svoju fotografiju u Fejsbuk grupi Live from Greece iz grčkog letovališta Nei Pori.

Kraj fotografije na kojoj se vidi tabla ispred restorana vidi se kako se Grk dobro potrudio da izađe u susret srpskim turistima i na našem jeziku napiše ponudu hrane.

- Pola sata sam stajala ispred i pokušavala da protumačim. Da ne bi bilo zabune... nisam se ja smejala njima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nego sebi, jer mi je trebalo malo vremena da shvatim šta je pisac hteo da kaže. Njima svaka čast na trudu - napisala je žena koja je uslikala ovu fotografiju.

Odmah su usledili komentari oduševljenja:

- Jedan od razloga zašto obožavam Grčku. 40 godina gledam njihove natpise i menije na srpskom i još uvek uspevaju da me iznenade svake godine - pisalo je u jednom komentaru.

- Bravo za trud! Ostalo je manje bitno. Uvek - joše jedan je komentar usledio.

- Ljudi se trude i to je najvažnije. Da vidim naše ugostitelje neka napišu nešto na grčkom ili turskom jeziku - bili su ostali komentari.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: Kako je jedan SRBIN pre 75 godina pomogao u SPASAVANJU CELE EVROPE (VIDEO)
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

URNEBESNO! KAD GRK PIŠE NA SRPSKOM: Tabla ispred restorana u omiljenom letovalištu Srba u Grčkoj SLATKO ĆE VAS NASMEJATI, ali svaka ČAST ZA TRUD! (FOTO)

Izvor: Kurir, 15.Avg.2019

U jednom od omiljenih grčkih letovališta Srba, Nei Poriju ispred jednog od restorana osvanuo je natpis koji je do suza nasmejao naše turiste.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.