Prisilno radili za narko - kartel

Izvor: B92, 16.Okt.2011, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prisilno radili za narko - kartel

Meksiko Siti -- Meksička vojska oslobodila 61 osobu koje su otmičari držali u zatočeništvu u poganičnom mestu na severu zemlje i prisiljavali ih da rade za narko-kartele.

Grupu od 61 muškarca čuvala su trojica otmičara u jednoj kući u oblasti Piedras Negras, a vojnici su ih pronašli tokom racije u kojoj su otkrili i napušteni kamion sa šest tona marihuane.

Jedan od oslobođenih je iz Hondurasa, dok ostali potiču iz različitih delova Meksika, navodi se u saopštenju.

Oblast Piedras Negras poznata je po čestim sukobima između pripadnika narko-kartela. U tom regionu, vojska je prošle nedelje uhapsila jednog od vodja zloglasnog kartela Zetas.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meksička vojska oslobodila taoce

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Okt.2011

Meksička vojska saopštila je da je oslobodila 61 osobu koje su otmičari držali u zatočeništvu u jednom poganičnom mestu na severu zemlje i prisiljavali ih da rade za narko-kartele.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Meksiko: Vojska oslobodila desetine robova narko kartela

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2011, 03:41

Vojska Meksika saopštila je da je oslobodila više od 60 muškaraca koji su kao zarobljenici morali da rade za bande na severu zemlje. Zarobljenici su pronađeni u jednoj kući u mestu Piedras Negras, na severu Meksika, a čuvali su ih trojica otmičara...Tokom racije vojska je pronašla i šest tona...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.