Opozvan ambasador u Makedoniji

Izvor: Blic, 21.Nov.2012, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozvan ambasador u Makedoniji

BEOGRAD- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doneo je ukaz o opozivu sa dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora u Makedoniji Tomislava Đurina, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika.

U prethodnom broju Službenog glasnika objavljen je Nikolićev ukaz o opozivu sa dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Srbije u misiji pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Evropskoj uniji u Briselu Roksande Ninčić.

Ninčić je Vlada, na sednici 16. novembra, imenovala na mesto pomoćnika ministra spoljnih poslova za multilateralnu saradnju.

Odlukom Vlade Srbije, dramski pisac Siniša Pavić postavljen je za generalnog konzula u Solunu, dok je konzul u Banjaluci postao bivši funkcioner Državne bezbednosti Vladimir Nikolić.

Nikolić je svojevremeno bio i konzul u Trstu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolić opozvao ambasadora u Skoplju

Izvor: Mondo, 21.Nov.2012

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doneo je ukaz o opozivu sa dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora u Makedoniji Tomislava Đurina, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika...U prethodnom broju Službenog glasnika objavljen je Nikolićev ukaz o opozivu sa dužnosti izvanrednog...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.