Nikolić opozvao ambasadora u Skoplju

Izvor: Mondo, 21.Nov.2012, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić opozvao ambasadora u Skoplju

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doneo je ukaz o opozivu sa dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora u Makedoniji Tomislava Đurina, objavljeno je u najnovijem broju Službenog glasnika.

U prethodnom broju Službenog glasnika objavljen je Nikolićev ukaz o opozivu sa dužnosti izvanrednog i opunomoćenog ambasadora Srbije u misiji pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Evropskoj uniji u Briselu Roksande Ninčić.

Ninčićevu je Vlada, na sednici 16. novembra, imenovala na mesto pomoćnika ministra spoljnih poslova za multilateralnu saradnju.

Odlukom Vlade Srbije, dramski pisac Siniša Pavić postavljen je za generalnog konzula u Solunu, dok je konzul u Banjaluci postao bivši funkcioner Državne bezbednosti Vladimir Nikolić.

Nikolić je svojevremeno bio i konzul u Trstu.

(FoNet, foto: Beta/Saša Đorđević)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.