On je Paša, najslađi poklon Vladimiru Putinu FOTO / VIDEO

Izvor: B92, 17.Jan.2019, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je Paša, najslađi poklon Vladimiru Putinu FOTO / VIDEO

Velika pažnja mnogobrojnih domaćih i stranih medija ovoga dana usmerena je na posetu ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji.

Osim brojnih protokolarnih događaja i aktivnosti, mediji su posebno bili zainteresovani i za zanimljiv poklon koji je predsednik Srbije namenio gostu iz Moskve.

Taj poklon je tromesečno štene šarplaninca, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inače treći pas kojeg je Vladimir Putin dobio kao poklon od zvaničnika drugih država.

Veliko - malo štene se zove Paša i veoma je slatko. Iz poznatog je legla, pa mu se znaju preci u nekoliko prethodnih generacija unazad.

Prema rečima domaćih zvaničnika, simbolika ovakvog poklona leži u tome što je šarplaninac odbrambeni pas poreklom iz Srbije.

Veoma je privržen svom vlasniku i "ne da na njega".

Kažu da se ne boji čak ni medveda!

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Velika pažnja medija u regionu Putinu, osim u Crnoj Gori

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2019

Svi značajniji mediji u zemljama u regionu s velikom pažnjom prate posetu ruskog predsednika, Vladimira Putina, od trenutka sletanja njegovog aviona na beogradski aerodrom, gde ga je dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao i sve aktivnosti dvojice predsednika...U Hrvatskoj i BiH, odnosno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.