Odložena Sednica Skupštine Novog Sada, početak u 15 časova

Izvor: Blic, 29.Avg.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložena Sednica Skupštine Novog Sada, početak u 15 časova

Aktuelna predsednica Skupštine grada Novog Sada zakazala je vanrednu gradsku skupštinu za 13 časova i 30 minuta. Sednica je potom odložena za sat ipo vremena i trebalo bi da počne u 15 časova.

Razlog za vanrednu sednicu, kako se navodi u obrazloženju, jeste zahtev 34 odbornika za smenu gradonačelnika Igora Pavličića.

Odbornici opozicionih stranaka u Skupštini Novog Sada podneli su juče zahtev za održavanje vanredne sednice gradskog parlamenta, na kojoj bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se raspravljalo i o smenjivanju gradonačelnika Igora Pavličić.

Zahtev su podneli odbornici Srpske napredne stranke, Demokratske stranke Srbije, grupe "Novi Sad odmah" (bivši odbornici Dveri i bivši odbornik stranke Nijedan od Ponudjenih odgovora) i grupe "Svi za Novi Sad" (Srpski pokret obnove i Romska demokratska stranka).

Kako je saopšteno iz Skupštine grada Novog Sada, sednica će se održati u Velikoj sali Skupštine Vojvodine, s obzirom da se Velika sala Skupštine grada renovira i da u njoj ne postoje uslovi za održavanje sednica gradskog parlamenta.

Povezane vesti: Predat zahtev za smenu Pavličića Pavličić: Srušili su nas SPO i LSV, a ne SPS Pavličić: Izgradnja Žeželjevog mosta 2011. godine
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.