Objavljeni konačni rezultati lokalnih izbora na severu Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Apr.2023, 14:49

Objavljeni konačni rezultati lokalnih izbora na severu Kosova

Centralna izborna komisija Kosova je objavila konačne rezultate lokalnih izbora u četiri opštine sa srpskom većinom na severu, koji su održani 23. aprila. Tako je u opštini Leposavić novi gradonačelnik Ljuljzim (Lulzim) Hetimi iz Pokreta Samoopredeljenje, koji je dobio 73,5 odsto osvojenih glasova. Ista partija sa kandidatom Erdenom (Atiq) Atićem je pobedila i u Severnoj Mitrovici sa 66,9 odsto glasova. Druge dve opštine sa srpskom većinom na severu, Zubin Potok i Zvečan, idu u ruke...
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

„Srpska lista kontroliše zgradu opštine“: Novi gradonačelnik Zubinog Potoka Ze

Izvor: Danas, 26.Apr.2023, 12:36

Izmir Zećiri, koji je na izborima na severu Kosova izabran za gradonačelnika opštine Zubin Potok, rekao je da ne može da pristupi zgradi opštine, jer taj objekat, kako kaže, još uvek kontroliše Srpska lista, ali da postoji rešenje za taj problem, prenosi Teve 1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.