Obama s Erdoganom u utorak u Parizu

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2015, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama s Erdoganom u utorak u Parizu

WASHINGTON - Američki predsjednik Barack Obama će se u utorak u Parizu sastati sa svojim turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom na margini konferencije o klimi u Parizu (COP21), saopštila je danas Bijela kuća.

Barak Obama se sastao danas s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom i dva lidera su razgovarala o situaciji u >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Siriji i Ukrajini tridesetak minuta.

Šef američke države je izrazio žaljenje, prema izvještaju Kremlja, zbog uništenja ruskog aviona-bombardera sedmicu ranije, koje je izvela turska zračna vojska.

Naprotiv, nikakav susret nije predviđen između turskog i ruskog lidera, naveo je Le Figaro.
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Vladimir Putin,   Sirija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.