Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Sep.2013, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Rezolucija u UN-u velika pobjeda međunarodne zajednice

Američki predsjednik Barak Obama ocijenio je danas da je sporazum postignut o rezoluciji UN kojom se reguliše uništavanje sirijskog hemijskog oružja - velika pobjeda međunarodne zajednice. "To je nešto što želimo već duže vrijeme“, objasnio je Obama koji je u Bijeloj kući primio indijskog premijera Manmohana Singa nekoliko časova prije sastanka Savjeta bezbjednosti UN posvećenom sirijskom pitanju. Obama je naglasio da su rezolucija i prijedlog za uništenje hemijskog oružja u Damasku s ...
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Obama: Sporazum o Siriji je pobjeda međunarodne zajednice

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Sep.2013

VAŠINGTON - Američki predsjednik Barak Obama ocijenio je danas da je sporazum postignut o rezoluciji UN kojom se reguliše uništavanje sirijskog hemijskog oružja - velika pobjeda međunarodne zajednice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.