OTIŠAO JE NAJVEĆI MEĐU NAMA Ivica Dačić se posebnim rečima oprostio od svog političkog oca (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 22:34

"OTIŠAO JE NAJVEĆI MEĐU NAMA" Ivica Dačić se posebnim rečima oprostio od svog političkog oca (FOTO)

Milutin Mrkonjić nas je danas nažalost napustio u svojoj 79. godini života

Počasni predsednik SPS, narodni poslanik i bivši ministar bivši ministar infrastrukture i ministar saobraćaja Republike Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini života. Tu vest potvrdio je i Ivica Dačić.

Dačić je to objavio na svom Instagram nalogu, i potresnim rečima se oprostio od Mrkonjića. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Otišao je najveći medju nama. Legenda Socijalističke partije Srbije i cele Srbije. Počasni predsednik Milutin Mrkonjić, nas drug i politički otac, nas Mrka. Hvala Ti za sve, počivaj u miru.

A post shared by Ivica Dačić (@ivica.dacic.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo ko je bio Milutin Mrkonjić i šta je sve ostavio iza sebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021

Milutin Mrkonjić je srpski političar, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS), narodni poslanik, bivši ministar infrastrukture i bivši ministar saobraćaja Republike Srbije...Počasni predsednik SPS, narodni poslanik i bivši ministar bivši ministar infrastrukture i ministar saobraćaja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"TEŠKO MI JE KAO DA MI JE UMRO OTAC" Dačić o smrti Milutina Mrkonjića: Otišao je naš Mrka

Izvor: Blic, 27.Nov.2021

Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić (79) preminuo je danas u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Ivica Dačić je Izjavio da mu je "teško kao kada mu je umro otac":

Nastavak na Blic...

Preminuo Milutin Mrkonjić

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Nov.2021

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, preneo je predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, a preneo portal N1.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dačić: Mrkonjić je bio odan idealima i drugovima, komusta, politički otac socijalistima

Izvor: Danas, 28.Nov.2021, 10:37

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je danas su svi očekivali da će Milutin Mrkonjić pobediti u borbi za zdravlje, navodeći da je bio "legenda SPS i cele Srbije".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.