OGLASIO SE KNEŽEVIĆ NAKON BRUKE U CG: Stekli su se svi uslovi da Soraja bude ambasador Crne Gore u Vašingtonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 13:02

OGLASIO SE KNEŽEVIĆ NAKON BRUKE U CG: Stekli su se svi uslovi da Soraja bude ambasador Crne Gore u Vašingtonu

Skandal potresa Crnu Goru.

Nakon odluke šefa crnogorske diplomatije Đorđa Radulovića da dizajnerku ženskih torbi Mirjanu Deletić imenuje za specijalnog izaslanika Crne Gore u Briselu, jedan od lidera DF-a Milan Knežević je poručio da su se, kako je naveo, "stekli svi uslovi da Soraja bude ambasador Crne Gore u Vašingtonu".

- Mora neko da reklamira Mirjanine torbe - napisao je Knežević na svom Tviter nalogu.

Deletić je izabrana za izaslanika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Briselu na osnovu prethodne saglasnosti vlade, preneli su ranije crnogorski mediji.

Након именовања дизајнерке женских торби Мирјане Делетић, за специјалну изасланицу Црне Горе у Бриселу, стекли су се сви услови да Сораја буде наш амбасадор у Вашингтону.

Мора неко да рекламира Мирјанине торбе.https://t.co/RS2le5705Z

— Milan Knežević (@MilanKnezevic80) April 23, 2021

Iz Ministarstva spoljnih i evropskih poslova saopšteno je, naime, da je Deletić angažovana na period od godinu dana, počev od 1. aprila ove godine.

U obavezi je, navodi se, da svoje poslove usklađuje sa šefom Misije Crne Gore pri Evropskoj uniji.

Prema navodima crnogorskih medija Deletić ima završenu srednju školu za turizam, a studirala je, kažu, 12 godina u Prištini engleski jezik i književnost.

Inače, je vlasnik firme "DELETI handbags", koja se bavi proizvodnjom i dizajnom tašni.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.