OFANZIVA SRBIJE! Do kraja godine još PET DRŽAVA povlači priznanje nezavisnosti Kosova

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFANZIVA SRBIJE! Do kraja godine još PET DRŽAVA povlači priznanje nezavisnosti Kosova

Dačić najavio da nema osnova za američke sankcije

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić najavio je da će do kraja godine "četiri-pet" država u svetu povući priznanje nezavisnosti Kosova.

Reagujući na izjavu američkog izaslanika Metjua Palmera o riziku da Srbiji budu uvedene sankcije zbog kupovine ruske vojne opreme Dačić je kazao da nema osnova za uvođenje sankcija:

 - Nismo glupi da ne znamo šta je dozvoljeno.

Komentarišući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navode da je u kontaktu sa liderom Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergejem Trifunovićem i da je spreman na saradnju sa opozicijom, Dačić je ocenio da je suština tih optužbi da se "slomi naš otpor kad je reč o pitanju Kosova".

- To je nebitna tema. Ko je taj Sergej Trifunović da se ja njemu pravdam? Dragana Đilasa nisam video od kad sam postao ministar. Očigledno je plan da ceo taj front bude usmeren ka tome da slomi naš otpor kada je reč o Kosovu i Metohiji. Oni rade protiv Vučića, a ne protiv mene, ali im je manje rizično da napadaju mene nego Vučića - kazao je Dačić.
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Ne možete da sprečite zemlje koje hoće da povuku priznanje" Srbija dobila MOĆNOG SAVEZNIKA u borbi za KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019

Srbija računa na pomoć Indije..Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da će da do kraja godine još četiri ili pet zemalja povući odluku o priznanju Kosova i najavio da Srbija na tom polju može da računa na pomoć Indije...- Ne možete da zaustavite te zemlje koje hoće da povuku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.