Nova provokacija na KiM: Pripadnici Kurtijeve policije patrolirali sa dugim cevima

Izvor: B92, 03.Sep.2023, 23:38

Nova provokacija na KiM: Pripadnici Kurtijeve policije patrolirali sa dugim cevima

Na jezeru Gazivode, predstavnici tzv. saveza ribolovaca Kosova, praćeni naoružanim pripadnicima tzv. kosovske policije su ''sproveli akciju kontrole''.

To je objavio albanski portal Mitropol medija.

"Posle 24 godine, po prvi put, Savez ribolovaca Kosova sprovodi kontrolu na jezeru Gazivode", objavio je Mitropol medija na Fejsbuku.

Kako se vidi na fotografijama koje je albanski medij objavio na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fejsbuku, u čamcu je bilo nekoliko članova saveza, kao i dvojica policajaca.

Na jednoj od fotografija vidi se da je jedan od pripadnika kosovske policije koji se voze u čamcu jezerom, naoružan puškom.

Pripadnici tzv. kosovske policije su i pre nekoliko noći, "patrolirali" ulicama Severne Mitrovice, sa dugim cevima, bez povoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.