Nikolić i Putin odali počast palim borcima

Izvor: Press, 16.Okt.2014, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić i Putin odali počast palim borcima

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin odali su danas počast borcima palim za oslobođenje Beograda.
Oni su posle intoniranje himni Srbije i Rusije položili vence na Groblju oslobodilaca Beograda i spomenik Crvenoj armiji, posle čega su se upisali u spomen knjigu.

Polaganju venaca prisustvovao je i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
Putin će se nakon polaganja venaca imati sastanak sa predsednikom Srbije i premijerom Aleksandrom Vučićem u Palati "Srbija".



Predsedniku Ruske Federacije, Nikolić će uručiti Orden Republike Srbije na velikoj ogrlici, posle čega će premijer Srbije i Putin potpisati međudržavne sporazume u prisustvu predsednika Srbije.

Centralni događaj dana biće vojna parada "Korak pobednika" koja će iza Palate "Srbija" početi oko 15.30 sati, a kojoj će prisustvovati i Putin.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Vladimir Putin

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) Nikolić i Putin odali počast palim borcima

Izvor: Press, 16.Okt.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin odali su danas počast borcima palim za oslobođenje Beograda. . Oni su posle intoniranje himni Srbije i Rusije položili vence na Groblju oslobodilaca...

Nastavak na Press...

Vladimir Putin počasni građanin Novog Sada

Izvor: Blic, 16.Okt.2014

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uručio je danas predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu Povelju počasnog građanina Novog Sada, saopštio je kabinet gradonačelnika...Odbornici Skupštine Grada Novog Sada odlučili su na sednici održanoj 25. januara 2008. godine da predsedniku Rusije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.