Nikolić: Srbija u Rusiji vidi iskrenog i velikog prijatelja

Izvor: Press, 16.Okt.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Srbija u Rusiji vidi iskrenog i velikog prijatelja

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas u razgovoru sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom da Srbija u Rusiji vidi iskrenog i velikog prijatelja i da je pomoć te zemlje dragocena u očuvanju teritorijalnog suvereniteta i integritreta posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija.
"Znam da taj princip čuvate iako biste možda mogli drugačije", rekao je Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i dodao da Srbija u Rusiji vidi svog velikog saveznika, saradnika i partnera i da neće ugroziti svoj moral bilo kakvim lošim ponašanjem prema Rusiji.

On je istakao da Srbija danas nema neprijatelja, da ima manjih i većih prijatelja i ponovio da u Rusiji vidi velikog prijatelja.



"Srbije na taj način pokazuje da razmišlja onako kako su razmišljali naši preci i uči svoju decu da vole Rusiju. Sve nas vezuje ne samo zajedničko slovensko poreklo, jezik, vera, tradicija, kultura već i to što smo uvek bili na istoj strani", rekao je predsednika Srbije.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Vladimir Putin,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija u Rusiji vidi velikog saveznika

Izvor: Beta, 16.Okt.2014

BEOGRAD, 16. oktobra 2014. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je u četvrtak da Srbija u Rusiji vidi svog velikog saveznika i partnera...Nikolić je na početku sastanka s ruskim predsednikom Vladimirom Putnom rekao da su današnji razgovori prilika da se poboljša ekonomska i privredna...

Nastavak na Beta...

"Čuvate nam suverenitet, a mogli bi drugačije"

Izvor: Vesti-online.com, 16.Okt.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da Srbija u Rusiji vidi svog velikog saveznika i partnera. Na početku sastanka sa ruskim predsednikom Vladimirom Putnom on je rekao da su današnji razgovori prilika da se poboljša ekonomska i privredna saradnja dve zemlje. ..Putin napomenuo da nije...

Nastavak na Vesti-online.com...

Srbija i Rusija - iskreno prijateljstvo i dobra budućnost

Izvor: Prva.rs, 16.Okt.2014

Ruski predsednik boravi danas u Beogradu gde prisustvuje obeležavanju 70. godišnjice oslobođenja Beograda i pobede nad fašizmom i 100 godina od početka Prvog svetskog rata...Pre početka vojne parade koja je zakazana za 15.30 predviđeno je potpisivanje više međudržavnih sporazuma...Nikolić...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.