Nedimović oštro po opoziciji: Pozivaju se na pravo, a nasiljem žele da ruše vlast

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2018, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović oštro po opoziciji: Pozivaju se na pravo, a nasiljem žele da ruše vlast

Neka svoju politiku pokažu na lokalnim izborima u Majdanpeku

Funkcioner SNS Branislav Nedimović kaže da pravna država mora da se poštuje i smatra da bi tužilaštvo trebalo da se pozabavi onima koji naseljem žele da ruse vlast.

Pročitajte i:

Oni koji se pozivaju na pravnu državu, sada nasiljem žele da ruše sve što postoji u oblasti prava. Pa gospodo hajte u školu i naučite nesto", rekao je Nedimović.

On je pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opoziciju da svoju politiku pokažu na nekim od lokalnih izbora, a priliku za to imaju već u Majdanpeku.

- Koliko čujem neće izaći na lokalne izbore u Majdanpeku. Političke stranke postoje zbog izbora, a militantne organizacije zbog nasilja. Neka odluče šta su - zaključio je on.

Lider Dveri Boško Obradović u subotu je objavio tvit u kojem je pozvao vojsku i policiju da uhapse Aleksandra Vučića zbog toga što je rekao da je za razgraničenje s Albancima.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Političke stranke postoje zbog izbora, a militantne organizacije zbog nasilja"

Izvor: Vesti-online.com, 14.Avg.2018

Funkcioner SNS Branislav Nedimović kaže da pravna država mora da se poštuje i smatra da bi tužilaštvo trebalo da se pozabavi onima koji naseljem žele da ruse vlast...- Oni koji se pozivaju na pravnu državu, sada nasiljem žele da ruše sve što postoji u oblasti prava. Pa gospodo hajte u školu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.