Naslovne strane za ponedeljak, 9. decembar 2019. godine

Izvor: Beta, 09.Dec.2019, 00:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovne strane za ponedeljak, 9. decembar 2019. godine

Dnevne novine u izdanjima za ponedeljak, 9. decembar, na naslovnim stranama pišu o reakcijama na dešavanja ispred Skupštine Srbije tokom subotnjeg protesta "Jedan od pet miliona", o najavi krivične prijave funkcionera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata u slučaju "Jovanjica" i o drugim temama.VEČERNJE NOVOSTI - "Pravda za Srbe spojila Handkea i Andrića", naslov je intervjua srpskog reditelja Emira Kusturice za taj list.DANAS - "Pokušaj aboliranja braće Vučić od afere" o reakciji opozicije na najavu krivične prijave protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja Vučića. Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Djilas o dešavanjima ispred Skupštine Srbije tokom subotnjeg protesta "Djilas: Udaranje zastavom nije kucanje, pogrešili smo".POLITIKA - "Gradjani se žale da ih policija razoružava, MUP demantuje", o nezavničnim saznanjima tog lista da je u toku preregistracije oružja odbijeno pet odsto gradjana. "Trese nas jadranska mikroploča" o nastavku potresa na Balkanskom poluostrvu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Naslovna strana za ponedeljak, 9. decembar 2019. godine

Izvor: Beta, 09.Dec.2019

Dnevne novine u izdanjima za 9. decembar, na naslovnim stranama pišu o reakcijama na dešavanja ispred Skupštine Srbije tokom subotnjeg protesta "Jedan od pet miliona", o najavi krivične prijave funkcionera Srpske napredne stranke Miloša Vučevića protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.