Naslovna strana za nedelju, 23. septembar 2018. godine

Izvor: Beta, 23.Sep.2018, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naslovna strana za nedelju, 23. septembar 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od nedelje, 23. septembra, pišu o porodičnom nasilju, prodaji Privrednog kombinata Beograd i posledicama izbegličke krize.ALO - List se na naslovnoj strani bavi predstojećim izborima u Republici Srpskoj, a pod naslovom "Dodika ruše muslimanskiglasovi", piše da će opozicija zajedno sa bošnjačkim liderom Bakirom Izetbegovićem srušiti vlast Milorada Dodika.BLIC - "Ovo su oči žena koje su pretrpele nasilje", naslov je objavljen uz niz fotografija žena koje su preživele porodično nasilje. Pod naslovom "Zoran Lutovac, lider DS: Većina u srbiji je za suštinske promene", objavljen je intervju sa predsednikom Demokratske stranke.VEČERNJE NOVOSTI - "Evropu vreba 10 miliona migranata", o izbegličkoj krizi i o tome da li bi deo izbeglih mogao da ostane u Srbiji. "Na KiM i Kavkazu SAD šuruju sa teroristima", kaže ruski reditelj Karen Šahnazarov.KURIR - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović povodom kritika koje je ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević uputio na račun rijaliti programa, kaže "Ne može Vukosavljević da uredjuje privatne medije".POLITIKA - "Poziv da krstim Mila na Ostrogu još važi", kaže crnogorsko primorski mitropolit Amfilohije. "Prodaja PKB bila je najbolja opcija", prenosi list ocenu ministra proljoprivrede Srbije Branislava Nedimovića.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kraj čehoslovačke demokratije pre 80 godina

Izvor: Danas, 23.Sep.2018

Dan nakon što je vlast u Čehoslovačkoj, pod pritiskom Engleske i Francuske, donela odluku da preda deo teritorije u kojoj su nastanjeni Sudetski Nemci, Vreme 23. septembra 1938. na naslovnoj strani piše o padu Vlade i nastavku velikih demonstracija u Pragu. Članak Kraj čehoslovačke demokratije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.