Narod ušao u Janukovičevu vilu, a tamo...

Izvor: Vesti-online.com, 22.Feb.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Narod ušao u Janukovičevu vilu, a tamo...

Policije, vojske i zvaničnog obezbeđenja praktično nema u Kijevu, pa su demonstranti, građani i novinari uspeli da se domognu i poseda predsednika Ukrajine Viktora Janukoviča.

 

Sudeći po fotografijama koje se objavljuju od jutros na Tviteru, iako njihova autentičnost još uvek nije potvrđena, demonstranti slobodno šetaju i fotografišu veliko predsedničko imanje u kome nema nikog, osim "posetilaca" i, sporadično, maskiranih pripadnika naoružanog "obezbeđenja", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za koje se pretpostavlja da su pripadnici naoružanih grupacija sa Majdana.

 

Ljudi čak igraju i golf na igralištu koje se nalazi na imanju koje čini predsedničku rezidenciju.

 

Kako se može pročitati i videti na Tviteru, na imanju na kome živi aktuelni predsednik Viktor Janukovič, nalaze se između ostalog i mini-farma, staklene bašte sa drvećem banane, manji zoološki vrt sa nojevima, antilopama i konjima, veliki drveni brod u veštačkom jezeru, ali i garaža-muzej sa starim modelima motora i automobilima, među kojima se vidi i jedan "fića"...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.