Najsmrtonosniji dan u Njujorku od početka pandemije

Izvor: B92, 07.Apr.2020, 18:55

Najsmrtonosniji dan u Njujorku od početka pandemije

U Njujorku zabeležen najsmrtonosniji dan od početka pandemije koronavirusa jer je registrovan 731 novi smrtni slučaj i ukupan broj preminulih povećan na 5.489.

Broj preminulih juče iznosi 731, što je povećanje u odnosu na 599 smrtnih slučajeva tokom prethodnog dana, rekao je guverner američke države Njujork Endru Kuomo, na konferenciji za novinare.

On je kazao da koronavirus ubija zdravstveno ranjive ljude.

"Mi ne možemo to da zaustavimo", istakao je Kuomo i dodao da veruje da je do sada spasen svako ko je mogao biti spasen.
Pogledaj vesti o: Nju Jork,   Coronavirus

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NAJCRNJI DAN ZA AMERIKU OD POČETKA PANDEMIJE: Broj preminulih NAGLO prešao cifru od 5.000, državni vrh ZABRINUT

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2020

U Njujorku je zabeležen najsmrtonosniji dan od početka pandemije koronavirusa, jer je registrovan 731 novi smrtni slučaj i ukupan broj preminulih popeo na 5.489..Broj preminulih tokom jučerašnjeg dana iznosi 731, što je povećanje u odnosu na 599 smrtnih slučajeva tokom prethodnog dana, rekao...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.