Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2024, 07:56

Broj poginulih u požaru u zgradi u Valensiji porastao na 10, 19 nestalo u požaru u Valensiji (VIDEO)

Gradonačelnica Marija Hoze Katala proglasila je trodnevnu žalost u tom gradu.Kako navodi El Pais, četiri žrtve su članovi iste porodice - otac, majka, trogodišnja devojčica i novorođenče. Španski Centar za hitno informisanje i koordinaciju je saopštio da su četiri povređene osobe danas otpuštene iz bolnice, a da se na lečenju i dalje nalaze dva vatrogasca koji ukazali prvu pomoć žrtvama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gori zgrada u Španiji, ima mrtvih, povrijeđeno i malo dijete (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Feb.2024

U ogromnom požaru koji je zahvatio zgradu u španskom gradu Valenciji poginule su najmanje 4 osobe. Povrijeđeno je 14 ljudi, među kojima je šest vatrogasaca i malo dijete. Još uvijek se traga za 19 osoba koje se za sada vode kao nestale.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.