Najbolje hvatanje u istoriji NFL?

Izvor: Mondo, 24.Nov.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbolje hvatanje u istoriji NFL?

"Ruki" Njujork Džajantsa, Odel Bekam Džunior, izveo je potez od koga zastaje dah...

Odel Bekam Džunior igra svoju prvu NFL sezonu, ali je u noći između nedelje i ponedeljka uradio nešto po čemu će ga pamtiti i mnogi koji uopšte ne prate američki fudbal.

Bekam Džunior je u meču Njujork Džajants - Dalas Kaubojs uspeo da pod faulom protivničkog igrača, trčeći maltene unazad, jednom rukom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prihvati pas Ilaja Meninga, ostvari kontrolu nad loptom i ne izađe van granica terena.

Tačdaun!

Twitter je "eksplodirao" od ushićenja, a impresioniran je bio i najbolji NBA košarkaš Lebron Džejms, poznat kao ljubitelj NFL.

"Upravo sam video možda i najbolje hvatanje svih vremena! VAU!!!"

Komentatori su saglasni da je potez Bekama Džuniora ako ne najbolji, onda jedan od nekoliko najboljih iz te kategorije.

Njegovi Džajantsi su i zahvaljujući tom tačdaunu vodili na poluvremenu 21:10, ali su Kaubojsi u nastavku preokrenuli rezultat na 28:31 i ostavili domaćina pri dnu tabele sa skorom 3-8.

"Nadam se i verujem da će biti još ovakvih hvatanja", rekao je Bekam Džunior, koji se ovim potvrdio kao kandidat za najboljeg ofanzivca među debitantima ove sezone.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.