Na Preševu zaplenjeno 32 kilograma marihuane

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2022, 17:15

Na Preševu zaplenjeno 32 kilograma marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, zaplenili su oko 31,6 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i uhapsili državljanina Grčke P. G. (1966) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Policijski službenici i carinici su na Graničnom prelazu Preševo, na ulazu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Srbiju, prilikom pregleda kamiona kojim je upravljao osumnjičeni u tovarnom delu pronašli 29 paketa sa biljnom materijom nalik na marihuanu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Vranju.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Na Preševu zaplenjeno 31,6 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana

Izvor: Danas, 29.Nov.2022

Grčkom državljaninu (56) vozači teretnog kamiona određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati nakon što je u kamionu sa robom pronadjeno više od 31 kilograma marihuane.

Nastavak na Danas...

Loznica: U podrumu skrivao tri kilograma marihuane

Izvor: Danas, 30.Nov.2022, 09:45

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Loznici, uhapsili su D. T. (46) iz okoline ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.