Na Preševu otkriveno pet ilegalaca državljana Sirije

Izvor: Press, 11.Okt.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Preševu otkriveno pet ilegalaca državljana Sirije

Carinici su danas na železničkoj stanici u Preševu sprečili pet ilegalnih emigranata državljana Sirije u pokušaju da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carina.
Emigranti su otkriveni tokom redovne kontrole voza koji prolazi kroz Srbiju na putu iz Grčke ka Nemačkoj. 
U saopštenju se navodi da su carinici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ilegalce otkrili tako što su najpre primetili da je u jednom od vagona na koji je bila natovarena kamionska prikolica presečena sajla koja onemogućava pristup robi, kao i da je skinuta carinska plomba.

 
Pregledajući tovar službenici carine su otkrili da se među robom skriva i pet državljana Sirije koji su potom predati policiji.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Na Preševu otkriveno pet ilegalaca iz Sirije

Izvor: Blic, 11.Okt.2014

Carinici su danas na železničkoj stanici u Preševu sprečili pet ilegalnih imigranata državljana Sirije u pokušaju da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carina...Imigranti su otkriveni tokom redovne kontrole voza koji prolazi kroz Srbiju na putu iz Grčke ka Nemačkoj...U saopštenju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.