NOVO KRVOPROLIĆE: Policijski autobus naleteo na MINU! Scena užasa, vojska sprema OSVETU! Zna se ko je KRIVAC?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2023, 20:16

NOVO KRVOPROLIĆE: Policijski autobus naleteo na MINU! Scena užasa, vojska sprema OSVETU! Zna se ko je KRIVAC?!

Opasnost konstantno vreba

Najmanje 15 policajaca povređeno je danas kada je autobus u kojem su bili naleteo na eksplozivnu napravu na putu, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Sirije. Ministarstvo je navelo da su se policajci vraćali u glavni grad Damask iz južne pokrajine Dara, a da je bomba eksplodirala u blizini grada Hirbet Gazaleha, preneo je AP.

Dodaje se da je sedam policajaca teško povređeno. U oktobru je eksplozivna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naprava na putu ubila 18 sirijskih vojnika u autobusu u predgrađu Damaska, a ranila najmanje 27. Sirijske vlasti uglavnom za ovakve terorističke akte optužuju Islamsku državu koja je bila aktivna na jugu i u centralnoj Siriji, iako je formalno poražena u toj zemlji 2019. godine.

Lider ISIS Abu al-Hasan al-Hašimi al-Kurajši ubijen je u borbi sa sirijskim opozicionim snagama u pokrajini Dara polovinom oktobra.

Vesti iz Sirije, Iraka, Jemena i Libije čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA U SIRIJI 15 policajaca povređeno kada je autobus naleteo na eksploziv

Izvor: Blic, 31.Jan.2023, 00:35

Najmanje 15 policajaca povređeno je danas kada je autobus u kojem su bili naleteo na eksplozivnu napravu na putu, saopštilo je ministarstvo unutrašnjih poslova Sirije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.