NIŠTA OD ZAJEDNIČKOG NASTUPA BAJDENA I PUTINA: Rusi imali dobru volju, Ameri odbili predlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 14:41

NIŠTA OD ZAJEDNIČKOG NASTUPA BAJDENA I PUTINA: Rusi imali dobru volju, Ameri odbili predlog

Samit Putina i Bajdena, koji će se održati 16. juna u Ženevi

Predstavnik Bele kuće saopštio je za "Blumberg" da će nakon sastanka sa ruskim liderom Vladimirom Putinom američki predsednik Džo Bajden posebno održati konferenciju za štampu, dok je Kremlj potvrdio da će se i Putin sam obratiti medijima nakon samita.

- To je najverovatnije praksa američkog predsednika. Koliko znamo, predsednik SAD je i u Engleskoj održao zasebnu pres-konferenciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije održao zajedničku konferenciju za štampu sa (britanskim premijerom) Borisom Džonsonom. Zato je i nama bilo jasno da gospodin Bajden planira pojedinačno da održi pres-konferenciju (nakon samita sa Putinom). Kao što smo ranije saopštili, predsednik Putin će nakon završetka sastanka takođe izaći posebno na razgovor sa medijima - rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Kako je saopštio neimenovani predstavnik Bele kuće za "Blumberg", zasebna pres-konferencija američkog predsednika će biti "najpogodnija".

, uključivanje radni sastanak i još jedan sastanak u manjem formatu.

Ranije je televizija "Si-En-En", pozivajući se na izvore u američkoj administraciji, saopštio da Putin i Bajden ne nameravaju da održe zajedničku konferenciju za štampu nakon samita.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Biden će imati samostalnu pres konferenciju nakon sastanka sa Putinom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Jun.2021

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Joe Biden održaće „samostalnu konferenciju za štampu“ posle samita u Ženevi sledeće nedelje sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, saopšteno je iz Bele kuće. Neimenovani zvaničnik američke administracije rekao je da je sam Bajden „odgovarajući...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

ZAŠTO BAJDEN NEĆE PRED NOVINARE S PUTINOM? Puškov zna u kom grmu leži zec - situacija sa Trampom bolno sećanje Vašingtona

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021

Velika sramota se tada desila..Predsednik SAD Džozef Bajden nije se usudio na zajedničku konferenciju za medije posle samita s ruskim liderom Vladimirom Putinom iz straha da od njega ne "izgubi", smatra ruski senator Aleksej Puškov.  "Njujork tajms" piše da se Vašington odlučio na ovaj korak...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.