NEPOZNATO STANJE NAVALJNOG: Advokati objavili da im nije dozvoljeno da vide ruskog opozicionara

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 10:17

NEPOZNATO STANJE NAVALJNOG: Advokati objavili da im nije dozvoljeno da vide ruskog opozicionara

Cepivo Sinofarm koje je stiglo u Srbiju moglo bi da bude odobreno za upotrebu u najkraćem mogućem roku!

Advokati ruskog opozicionara i blogera Alekseja Navaljnog saopštili su danas da im nije dozvoljen pristup klijentu nakon što je on pritvoren sinoć po sletanju na aerodrom u Moskvi.

Njegovo stanje je zasad nepoznato, dodaje se u poruci advokata.

Policija je pritvorila Navaljnog prilikom povratka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz Berlina, nakon što je stigao sa lečenja iz Nemačke, prvi put otkako je, pretpostavlja se, otrovan prošlog leta, što je izazvalo trzavice na relaciji Rusija-Zapad.

Navaljni je za trovanje optužio Rusiju, ali je Kremlj kategorički negirao umešanost u to delo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KINESKA VAKCINA VEĆ OD SUTRA U UPOTREBI: Koje grupe građana ne smeju da prime ovo cepivo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021

Cepivo Sinofarm koje je stiglo u Srbiju moglo bi da bude odobreno za upotrebu u najkraćem mogućem roku...Kineska vakcina Sinofarm najverovatnije će već od sutra biti u upotrebi u Srbiji, rekao je Pavle Zelić iz Agencije za lekove i medicinska sredstva Srbije...Postupak odobravanja i utvrđivanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.