NATO LOVAC F-18 POKUŠAO DA PRIĐE AVIONU SERGEJA ŠOJGUA: Su-27 ga oterao! Krenuli na ministra odbrane Rusije! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NATO LOVAC F-18 POKUŠAO DA PRIĐE AVIONU SERGEJA ŠOJGUA: Su-27 ga oterao! Krenuli na ministra odbrane Rusije! (VIDEO)

Lovac NATO-a F-18 pokušao je da se približi avionu ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua iznad neutralnih voda Baltičkog mora.

Međutim, ruski Su-27 ga je oterao.

Avion u kojem se nalazio ministar odbrane Rusije leteo je iz Kalinjingrada u Moskvu pod pratnjom dva lovca morske avijacije Baltičke flote Su-27.

Iznad neutralnih voda Baltika avionu je pokušao da se približi lovac NATO-a F-16, ali su piloti oterali lovac, ne dozvolivši mu da se približi letelici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NATO lovac pokušao da se približi avionu Sergeja Šojgua iznad Baltika

Izvor: Vostok.rs, 13.Avg.2019

Lovac NATO-a F-18 pokušao je da se približi avionu ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua iznad neutralnih voda Baltičkog mora. . Avion u kojem se nalazio ministar odbrane Rusije leteo je iz Kalinjingrada u Moskvu pod pratnjom dva lovca morske avijacije Baltičke flote Su-27. Iznad neutralnih...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.