NAPOKON! Oglasio se Putin pre Pekinga: Neke zemlje GAZE SVE... Rusija i Kina NEĆE PRISTATI na to

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2019, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPOKON! Oglasio se Putin pre Pekinga: "Neke zemlje GAZE SVE..." Rusija i Kina NEĆE PRISTATI na to

Saradnja između Rusije i Kine postala je važan faktor stabilizacije u vreme kada Zapad pokušava da postane jedini i neosporan svetski lider na međunarodnoj areni, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin uoči posete Kini.

- Rusko-kineska saradnja u spoljnoj politici je važan faktor u stabilizaciji globalnih poslova, naročito zato što se stavovi naših zemalja preklapaju ili su bliski kada je reč o ključnim aktuelnim pitanjima - rekao je Putin u intervjuu za kineski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << list "Renmin Ribao".

Nažalost, dodao je ruski predsednik, pojedine zapadne zemlje pretenduju da budu jedini svetski lider.

- Oni gaze norme i principe međunarodnog prava, pribegavajući ucenama, sankcijama i pristiscima, pokušavajući da prinude zemlje i narode da prihvate njihove vrednosti i upitne ideale. Apsolutno nismo saglasni sa takvim pristupima - poručio je Putin.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Gaze norme i principe, apsolutno nismo saglasni

Izvor: B92, 25.Apr.2019

Saradnja Rusije i Kine postala je važan faktor stabilizacije kada Zapad pokušava da postane jedini i neosporan svetski lider na međunarodnoj areni, kaže Putin..."Rusko-kineska saradnja u spoljnoj politici je važan faktor u stabilizaciji globalnih poslova, naročito zato što se stavovi naših zemalja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.