NAPADNUTI POLICAJCI USRED BEOGRADA: Pijani čovek izazvao sudar, pa ih udarao i pretio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2018, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADNUTI POLICAJCI USRED BEOGRADA: Pijani čovek izazvao sudar, pa ih udarao i pretio!

Napadač se trenutno nalazi u pritvoru u policijskoj stanici

Danas u 10.05 sati došlo je do saobraćajne nezgode na uglu Učiteljske ulice i Velizara Kosanovića, koja je prerasla u fizički napad na patrolu policije.

Naime, prilikom intervencije patrola je zatekla vozača koji je izazvao udes Ž. N. u vidno alkoholisanom stanju a pripadnici MUP-a su pokušali da smire situaciju.

Pročitajte i:

Jedan od policajaca je zamolio vozača da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmakne od vozila i da se legitimiše, ali je Ž. N. to odbio i onda nasrnuo na policajce šutnuvši jednog u potkolenicu i udarivši ga u grudi.

Napadač je ozbiljno zapretio policajcima rekavši im da će im "sasuti svakom po 17 u leđa kada se sve ovo završi jer on nema šta da izgubi".

- On je od ranije poznat policiji i ima ozbiljan dosije, a dok je pretio rekao je i da je brata izgubio u kriminalnom obračunu - kaže izvor iz policije.

Ž. N. je jedva savladan a jedan policajac je zadobio uganuće i trenutno se nalazi u Urgentnom centru Kliničkog centra Srbije.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.